Motorový drtič větví HECHT 6421

Kód: 2687
Novinka
Neohodnoceno
17 999 Kč
Skladem v externím skladě (1 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Benzínový drtič HECHT 6421 svým výkonem uspokojí i náročné uživatele. Pro pohon je použit motor HECHT OHV o objemu 389 cm3s výkonem 9,8 kW / 13 HP. Pod hlavním plnícím hrdlem se ukrývá 16 výkyvných nožů, z čehož je 8 nožů vybaveno zubatou čepelí(4 nože na každé hřídeli - 2 sady se zubatou čepelí a 2 sady s rovnou čepelí), které spolehlivě zvládnou drtit drobný biologický odpad a větve do průměru 10 mm. Pro drcení silných větví je na božní straně umístěno druhé hrdlo, pod kterým se otáčí jeden "hoblovací" nůž na talíři, který si poradí s větvemi do průměru až 50 mm. Díky silnému spalovacímu motoru je drtič možné používat i v místech, kde není dostupná elektrická energie.

 

Pro manipulaci je vybaven dvojicí kvalitních kol a bytelnými rukojeťmi a odjímatelnou přepravní ojí pro zapřažení za zahradní traktor nebo jiný vhodný prostředek (pouze pro pojíždění mimo veřejné dopravní komunikace).

 

Likvidace odpadu z prořezu a prostřihu dřevin je pro mnoho zahrádkářů a pěstitelů problém, který často řeší pálením, nebo odvozem na skládku. Tím se připravují o kvalitní biologický materiál, který lze zpracováním v drtiči upravit k mulčování nebo kompostování. Pod stromy a keři působí nadrcený materiál nejen pěkně, ale chrání půdu před vysycháním, brání růstu plevele a zvyšuje kvalitu půdy. Kompostováním získáte kvalitní biologické hnojivo bez použití chemie a hodnotné živiny můžete navrátit do půdy záhonů.

Parametry

Motor Hecht 4-taktní
Objem motoru 389 cm3
Typ pohonu Spalovací benzínový motor
Výkon 9,8 kW / 13 HP
Hmotnost 105 kg
Maximální průměr dřeva 50 mm
Motorová brzda Ne

Doplňkové parametry

Kategorie: Drtiče větví
Hmotnost: 105 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX