Elektrický provzdušňovač Hecht 1739

Kód: 1739
Neohodnoceno
Značka: HECHT
4 299 Kč
Skladem v externím skladě

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pracovní záběr 37 cm
Hmotnost 22 kg
Objem koše 50 l
Nastavení výšky -8, -5, -1, +3, +8, +12 mm
Motor Elektrický 230 V/ 50 Hz
Počet nožů 26
Provedení šasi Kov
Příkon 1700 W
Typ pohonu Elektrický motor

Stejně jako každá jiná rostlina potřebuje trávník dostatek živin, vody a slunečního světla. Při pravidelném sekání se na trávník uvolňují zbytky trávy a jiných rostlin, které později hnijí a vytváří nepropustnou vrstu, jež zabraňuje dostatečnému přístupu životně důležitých složek. Následkem toho může časem vzniknout nepropustná vrstva, která je ideální pro růst plísně a hub, což není pro kvalitní trávník žádoucí. Pomoci pak může právě provzdušňovač, který Vás těchto zbytků zbaví a pomůže Vám dosáhnout kvalitního a zdravého vzhledu trávníku.

Hecht 1739 je výkonný provzdušňovač vybavený elektrickým motorem o příkonu až 1700 W. Díky záběru o délce 37 cm je vhodný pro zahrady o velikosti plochy do 1200 m2. Tento provzdušňovač je vybaven 13 oboustrannými noži trávník je tedy prořezáván celem 26 čepelemi z kvalitní oceli. Nastavení hloubky je možné v 6 stupních a to od -8 do 12 mm.

Šasi je zhotoveno z kovu a plastu, přesto je jeho hmotnost pouze 22 kg. K provzdušňovači je také dodáván velký, 50 l košzhotovený z textilie. Velká plastová kola umožňují dobrou prostupnost terénem.

Díky elektrickému motoru je u tohoto stroje vyžadována pouze minimální údržba. Samozřejmostí jsou pak zabudované bezpečnostní prvky, jako bezpečnostní spínač či odlehčovač pnutí kabelu umístený na rukojeti. Díky hvězdicovým madlům je možné Hecht 1739 snadno a rychle složit či rozložit.

Výhody

  • Kvalitní a výkonný elektrický motor 1700 W
  • Díky záběru 40 cm je vhodný na střední a větší pozemky
  • Zákazníci ocení odolné kovové šasi
  • Centrální nastavení hloubky provzdušňování
  • Skládací madla zaručují snadný transport i skladování
  • Ergonomická madla pro větší komfort práce
  • Díky širokému výhozovému tunelu skvěle sbírá
  • Sběrný koš z odolné tkaniny 50 l
  • Provzdušňovač určitě prospěje Vašemu trávníku, který trávu zbaví nežádoucího a ještě ho nakypří, což bude mít za následek zhoustnutí trávníku


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX