Accu vyžínač HECHT 1040 Accu program 5040

Kód: 1040
Neohodnoceno
1 699 Kč
Momentálně nedostupné

Detailní informace

Detailní popis produktu

Akumulátorový vyžínač HECHT 1040 je ideální pro konečnou úpravu okolo plotů a zdí po sečení sekačkou, nebo pro vysekání trávy se špatně přístupných míst.
Vyžínač je opatřen teleskopickou hřídelí, snadno jej přizpůsobíte výšce postavy obsluhy. Aby byla práce ještě snadnější, je vybaven i ramenním popruhem. Hmotnost vyžínače je pouhých 3,8 kg.

Největší předností vyžínače je akumulátorový pohon. Díky tomu je stroj tichý, bez emisí, odpadá mnoho problémů spojených s údržbou a startováním spalovacích motorů, nebo s kabelem u elektrických strojů. Pracovní záběr struny je možné nastavit v rozsahu 280 / 300 / 320 mm jednoduchým přepnutím ovládacího prvku na krytu struny. Struna o průměru 1,6 mm je navinuta v jednostrunné automatické hlavě. Při každém spuštění stroje se automaticky odvine přibližně 1 cm struny. Jestliže se během sekání struna příliš opotřebí, jednoduše stačí opakovaně vyžínač několikrát zapnout a vypnout, až se struna odvine na potřebnou délku. Pokud by se struna odvinula příliš, automatický nastavitelný zařezávač na krytu ji odřízne. Díky tomu je vždy zajištěn optimální záběr sečení 28-32 cm. Otáčky naprázdno dosahují až 8000 ot./min.

Vyžínací hlavu je možné otočit o 180° a stroj tak snadno můžete použít k zastřižení konce trávníku.

Akumulátor a nabíječka nejsou součástí balení.

Vyžínač je možné napájet kterýmkoli akumulátorem ACCU programu 5040, přičemž kapacita akumulátoru ovlivní dobu provozu na jedno nabití. Například při použití akumulátoru o kapacitě 4 Ah tímto akumulátorem může vyžínač pracovat na jediné nabití nepřetržitě až 40 minut.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX