Accu plotostřih HECHT 6020 Accu program 6020

Kód: 6020
Neohodnoceno
1 299 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Střihání živých plotů bez lištového plotostřihu je dnes již samozřejmostí. Kdo by se chtěl pouštět do úpravy několika metrů plotu s klasickými nůžkami na plot a střihat větvičku po větvičce? Motorové plotostřihy jsou velice výkonné, bohužel také hlučné, relativně těžké a produkují emise. Elektrické plotostřihy jsou sice o poznání lehčí, podstatně tišší, ovšem jsou omezeny délkou přívodního kabelu, navíc se nejednou nepozornému uživateli podařilo v husté změti větví přívodní kabel přestřihnout. Akumulátorový plotostřih je proto skvělou alternativou, která v sobě snoubí nezávislost spalovacích motorů s nízkou hlučností, příznivou hmotností a spolehlivostí motorů elektrických.


Akumulátorový plotostřih HECHT 6020 je skvělým pomocníkem při údržbě živých plotů a okrasných dřevin. Díky akumulátorovému napájení obsluhu při práci neomezují žádné kabely jako u elektrickýchch strojů, zaroveň je oproti použití spalovacího motoru relativně tichý a bez emisí.

Hmotnost plotostřihu bez akumulátoru je 2 kg, celková délka lišty je 61 cm, pracovní část lišty je 45 cm. Maximální průměr střihaných větví je 15 mm. S li-ion akumulátorem o napětí 20V s kapacitou 2 Ah je maximální doba provozu stroje 50 minut.

Akumulátor a nabíječka nejsou součástí balení.

Parametry

Maximální průměr střihu (mm) 15
Napětí (V) 20
Motor Elektrický 20 V
Typ pohonu Akumulátorový
Pracovní záběr 45 cm
Hmotnost 2 kg
Délka lišty (cm) 61

Doplňkové parametry

Kategorie: ZAHRADNÍ TECHNIKA
Hmotnost: 2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX