Elektrická pila Hecht 2039

Kód: 9941
Neohodnoceno
Značka: HECHT
1 499 Kč
Skladem (1 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Parametry

Parametry Pila elektrická

Hmotnost 4,2 kg
Délka lišty 35 cm
Počet otáček za minutu 7000 ot/min
Motor Elektrický 230 V/ 50 Hz
Mazání lišty a řetězu Automatické
Zubová opěrka Ano - kovová
Řetěz 3/8", 52 článků
Rychlost řetězu 13,5 m/s
Příkon 2000 W
Typ pohonu Elektrický motor
Rychlonapínání řetězu Ne

Detailní informace Pila elektrická

  • výkonný spolehlivý motor 2000 W
  • moderní design s perfektním vyvážením pro snadnou obsluhu¨
  • originální lišta HECHT - 35 cm
  • ocelová kola převodovky
  • automatické mazání řetězu
  • kovová zubová opěrka
  • bezpečnostní brzda
  • transparentní průhled nádrže na olej
  • ideální pro všechny běžné práce kolem domu a zahrady

Elektrická řetězová pila HECHT 2035 s motorem o příkonu 2000 W je ideální pro běžné práce okolo domu i pro přípravu palivového dřeva. Díky elektrickému pohonu je tichá, neprodukuje žádné emise, proto ji lze dobře použít i na stavbě nebo v dílně. Elektromotor je zároveň bezúdržbový, proto se veškerá údržba vlastně zahrnuje pouze pravidelné čištění, broušení nebo výměnu řetězu a opotřebené lišty. Mazání řetězu a lišty je při řezání zajištěno automaticky čerpadlem z nádrže integrované přímo v pile. Díky průhledné části olejové nádržky je možné snadno kontrolovat hladinu zbývajícího oleje. Pro mazání lišty a řetězu je doporučujeme olej určený pro ztrátové mazání, například HECHT CHAINOOIL.

Velký důraz byl kladen na bezpečnost při práci. Bezpečnostní prvky, jako bezpečnostní brzda řetězu, kovová zubová opěrka či odlehčovač pnutí kabelu jsou proto u tohoto stroje naprostou samozřejmostí.

Ke konstrukci pily byly použity moderní materiály, kvalitní ocel, lehké hliníkové slitiny a odolné plasty. Jejich vhodnou kombinací bylo dosaženo vynikající odolnosti, optimálního vyvážení a nízké hmotnosti pily 4,2 kg. Vhodně tvarované rukojeti umožní pohodlné a bezpečné držení pily ve všech pracovních polohách. Díky podélně uloženému motoru má pila velice úzký profil, proto se s ní dobře pracuje i v omezeném prostoru.

Pila je dodávána s 35 cm lištou a 3/8“ řetězem HECHT o délce 52 článků, doporučený řetěz je HECHT 33E52E. Rychlost řetězu na prázdno dosahuje 13,5 m/s.

Řetězová pila je nebezpečný nástroj, při práci je proto nutné používat ochranné pracovní pomůcky, mezi něž patří chrániče zraku a sluchu, pracovní přilba, zpevněná obuv, neprůřezné kalhoty pracovní rukavice apod. Pracovní ochranné pomůcky naleznete v našem e-shopu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX