Elektrická sekačka Hecht 1845 bez pojezdu

Kód: 1845
Neohodnoceno
Značka: HECHT
5 299 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Parametry sekačka elektrická

Pracovní záběr 46 cm
Hmotnost 23,8 kg
Boční výhoz Ne
Autočištění Ne
Hmotnost (kg) 23.8
Objem koše 60 l
Příkon (W) 1800
Doporučená plocha 1000 m2
Edge Cutting ano
Motor Elektrický 230 V/ 50 Hz
Kola na kuličkových ložiscích Ano
Mulčování Ano
Centrální nastavení výšky Ano
Nastavení výšky rukojeti ne
Doporučená plocha (m2) 1000
Pojezd Ne
Otáčky pracovního nástroje 3100/min
Provedení šasi Kov
Příkon 1800 W
Typ pohonu Elektrický motor
Výška zdvihu 30 - 75 mm
Průměr kol přední/ zadní (palce) 8/11
Objem koše v (litr) 60
Pracovní záběr (cm) 46
Start Elektrický
Doporučená pracovní plocha (m2) 1000
Výška zdvihu max (mm) 75
Otáčky prac. nástroje (ot/min) 3100
Výška zdvihu min (mm) 30
Výška sečení 30 - 75 mm
centrální nastavení výšky sečení ano

 

Výhody:

  • kvalitní silný výkonný motor 1800 W
  • kvalitní kovové šasi
  • velká kola v předu 8" a vzadu 11“ s patentovaným W designem, pro snadnou manévrovatelnost na trávníku
  • mulčovací záslepka zdarma v základní výbavě
  • centrální nastavení všech koleček
  • převod otáček pomocí malého klínového řemene výrazně zvyšuje točivý moment stroje (Turbo motor) a při nárazu nože na překážku zabrání spálení motoru a tím pádem i drahé opravě
  • uživatelsky přívětivá a velmi jednoduchá obsluha
  • elegantní a nadčasový desig
  • ergonomický tvar řidítek pro maximální komfort při práci
  • rychle složitelná a rozložitelná řidítka pro snadný transport
  • velký moderní plastovo-textilní koš 50 l s pohodlným madlem a indikátorem naplnění
  • velké madlo na krytu motoru pro snadné přenášení sekačk

HECHT 1845 je elektrická rotační sekačka bez pojezdu, jejímž základem je poctivé kovové šasi, které má nejen dostatečnou tuhost, ale obsluze zajistí i dostatečnou ochranu od případných předmětů odhozených náhodně nožem sekačky. Jako pohon pro 46 cm ocelové nože sekačky je zde použit elektrický TURBO motor s vysokým kroutícím momentem o příkonu 1800 W, který poskytuje dostatek síly pro pracovní záběr 460 mm. Nastavení výšky sečení se provádí centrálně jedinou pákou v rozsahu od 30 - 75 mm. Přes masívní zpracování si sekačka udržela poměrně příjemnou hmotnost 23,8 kg. Tyto parametry předurčují sekačku pro pravidelné sečení pozemků s doporučenou plochou až 1000 m2.

U sekačky této třídy je již samozřejmostí madlo s možností pohodlného složení. Velkou výhodou je i páka spínače motoru, která je vedena po celé šířce madla. Díky tomu je možné vést sekačku libovolnou rukou a druhou ruku využít například k bezpečné manipulaci s přívodním kabelem. Samozřejmostí je i bezpečnostní tlačítko proti náhodnému spuštění a odlehčovač pnutí kabelu.

Prostorný 60 l koš je vybaven mechanickou signalizací stavu naplnění. Koš je v zadní části opatřen malou záklopkou, která je zvedána proudem vzduchu od rotoru sekačky. Díky změně proudění v závislosti na stavu naplnění koše tato záklopka mění svou polohu a obsluha tak má neustálý přehled o stavu koše.

Zajímavou vlastností je také funkce "EDGE CUTTING". Díky šikovně tvarovanému šasi sekačky při sekání podél zdí a plotů dosahují nože takřka až na samý okraj trávníku. Konečná úprava trávníku po sekání například pomocí vhodného vyžínače je pak znatelně jednodušší a rychlejší a v mnoha případech již konečná úprava není vůbec třeba.

Tato sekačka je vybavena i funkcí "MULČOVÁNÍ". Doplňkem v ceně sekačky je mulčovací sada, která zaslepí vyhazovací otvor šasi do koše a díky speciální konstrukci nože pak dochází k drobnému posekání trávy. Tyto zbytky pak propadnou ke kořenům trávníku, kde tlejí a slouží jako přirozené hnojivo. Zajímavostí je, že tento mulč nezanese trávu plstí, naopak ji chrání před ztrátou vlhkosti čímž podpoří její zdravý růst.

Díky užití elektrického pohonu je ovládání sekačky opravdu snadné. Nevýhoda nutnosti napájecího kabelu je podstatně vyvážena snadným spouštěním, obsluhou a v porovnání se spalovacími motory i mnohem snadnější údržbou, což mnohanásobně snižuje provozní náklady.

Texty uváděné jako popis funkcí produktů v žádném případě neslouží jako návod k použití. Při používání prosím postupujte v souladu s uživatelským manuálem, který je součástí dodávky produktu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX